Nog 364 dagen..

En rustig gleden we het nieuwe jaar in. In goed gezelschap en aangename sfeer. De eerste halve dag van het nieuwe jaar werd, zoals gebruikelijk, gespendeerd aan opruimen, bordspellen spelen en restjes opeten.

Tegelijkertijd werden er grootse plannen gemaakt voor het prille 2023. Ik wil dan uiteraard direct aan de slag waardoor ik al in overdrive ga op de meest suffe dag van het jaar. Ik ijsbeer door het huis en sleur mijn notitieboek, jaarplanner, e-reader en muziekstukken overal mee naar toe. Om alvast een goede start te maken met alles!

De rest van het gezin wilt persé Rummikub spelen. De dwarsliggers.

‘s Nachts slaap ik slecht. De volgende dag moet ik werken. Ik ben er nog niet aan toe, ik heb nog zoveel andere plannen.

Soms moet ik mijzelf er even aan herinneren dat er 365 dagen zijn in een jaar.
Dit was dag 1…

Esperanza Wingelaar Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *