Over cookies en copyright

Welkom om mijn site www.esperwing.com. Ik spendeer elke week heel wat uren aan deze webpagina om de informatie die ik met jullie deel zo nauwkeurig en volledig mogelijk te laten zijn, maar het blijft natuurlijk wel een blog. Ik schrijf over mijn persoonlijke ervaringen. Daarmee is alle informatie op deze webpagina bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijziging en typfouten kunnen voorkomen, hoewel ik erg mijn best doe deze te vermijden.

Mogelijke verwijzingen naar andere websites die niet door esperwing.com worden onderhouden zijn louter ter informatie. Zodat jullie als bezoekers van mijn blog eventueel wat meer over een bepaald onderwerp kunnen lezen of bekijken. En om transparant te blijven over waar ik zelf mijn informatie haal. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze websites wordt afgewezen. Denk er wel aan dat ook deze items cookies kunnen verzamelen. Indirecte cookies noemen ze dat volgens mij.

©️Esperwing

De auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten van de teksten en foto’s op deze website berust bij mij tenzij anders vermeld.  Het is een blog over fotografie wat had je gedacht? Ben ik daarmee volledig tegen delen en vermenigvuldigen? Tuurlijk niet, maar vermeld even de bron. Dat is wel zo netjes en respectvol.

En dan nu over jouw gegevens. Jij kunt deze website bezoeken zonder mee te delen wie jij bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Maar, er bestaat natuurlijk nog altijd zoiets als cookies en daarmee wordt vaak toch een minimum aan gegevens van een bezoeker bewaard.

Zoals elke blog en website maakt ook esperwing.com gebruik van google analytics.. Hiermee zie ik o.a hoeveel mensen mijn site bezochten en welke blogartikels het meest werden gelezen. Deze bezoekcijfers zijn overigens volledig anoniem. Dus ik zie niet wie mijn site heeft bezocht.

Reacties

Ik werk niet met invulformulieren en ik stuur geen nieuwsbrieven. Wel is er de mogelijkheid om reacties achter te laten op deze site. Bij een reactie wordt automatisch het IP-adres van de bezoeker bewaard en dat van de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit is voor je eigen gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Waarom deze gegevens bewaard worden

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie bewaard. Op deze manier worden vervolgreacties automatisch herkend en goedgekeurd. De spamdetectie service verzamelt de gebruikelijke informatie zoals het IP adres van de reageerder, user agent, referrer en website URL (met ook andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mail adres en deze reactie zelf). 

Geen cookies meer?

Kijk eens bij google chrome support of op webwijzer.nl
Wil je een reactie op deze blog laten verwijderen: info@esperwing.com